Otse põhisisu juurde

taaskord vabandused

 Ma väga vabandan, et ma viimased kuu aega olen looder olnud. Kuid nüüd saab see viga parandatud.
 Ausalt, meil on viimased kuu aega nii palju tegemist olnud, et ma lihtsalt pole viitsinud seda blogi lehte ette võtta ja nüüd kõiki asju kirja panna..

 Kuna mu mõte hetkel aga üldse kuidagi joosta ei taha, siis ihtsalt kirjutan lühidalt sellest, mis vahepeal toimunud on. Nimelt, vahepeal tuli meie perre uus liige, mis tähendab seda, et meie pere on nüüd 6 liikmeline :) Seda on ikka päris palju, aga mulle niimoodi meeldib ning see on väga tore, et meil on kaks neljajalgset, kes oma kodu kaitsevad.

 Vahepeal oli ka abikaasal sünnipäev ning samal päeval tõimegi endale Charlie, kuid sellest , kuidas ta meie perre oma tee leidis ja kuidas me tal järel käisime, saate aga lugeda uues postituses.

Hetkel on valmimas ka korraga 3 erinevat postitust ning ütlen päris ausalt, et mul viimasel ajal enam mõte üldse ei jookse ning oma ideid paberile kirja saada on ikka sigaraske.. Tahaks, et kõik mu ideed leiaksid ise tee paberile ning minu ülesandeks oleks neid mõtteid vaid peas keerutada ja olekski juba postitus valmis :)

Kommentaarid