Otse põhisisu juurde

Bella Happy mähkmed

 Natuke aega tagasi saadeti meile prooviks uusi mähkmeid. Kuna mu põnnidele peale pampersi ei ole siiamaani midagi sobinud, siis olin üpris skeptiline alguses. Kuna aga öeldi, et mähkmed on allergiavabad, siis olin nõus neid proovima. Etteruttavalt võin kohe ära öelda, et nad tõepoolest ei tekitanud põnnidele mingeid lööbeid ning mulle nad täitsa meeldivad :)
 
 Täpsemalt on tegu ühe Poola tootjaga ning mähkmed kannavad nime Bella Happy , neid saab tellida www.vivax.ee

 Kui pakk meile koju jõudis, siis lahti tehes oli nii mõnus lõhn, üldse mitte vänge, vaid selline täpselt paras - see meeldis mulle kohe! Nende mähkmete puhul pidin ma jälgima, millal põnnid on pissinud või kakanud, sest nad lihtsalt ei lase pahal haisul kohe levima hakata.

 Me saime prooviks nii suurust 5 kui ka 4.  Suurus 5 oli lastel paremini jalas, kuigi neiu kaalub 12kg ja kutt 14kg ehk siis tegelikult oleks kaalu järgi pidanud ka number 4 suurus ilusti jalas olema. Number 4 suurus oli kuidagi väga paras ning mul oli koguaeg hirm, et need krõpsud tulevad lahti ning siis kukuvad lihtsalt mähkmed jalast ära.

 Kui ma juba jutuga krõpsudeni jõudsin, siis see on ainuke asi, mille kallal ma nuriseda võiks, sest minu meelest ei jäänud need krõpsud nii tugevalt kinni kui ma oleks soovinud. Muiudgi krõpsud ise lahti ei läinud, aga mulle meeldib , kui need kinnitused natuke rohkem venivad, siis on neid kergem reguleerida ja ei ole hirmu, et äkki ikkagi see krõps lendab kuidagi lahti.

 Hetkel on meil kodus aga suur varu pampersi mähkmeid, sest neid sai ostetud, kui olid allahindlused. Ent, kui aga seda varu ei oleks, siis ma kindlasti ostaksin neid mähkmeid, sest
  •  nad tõepoolest ei tekitanud mingisuguseid allergiaid
  •  püsisid ilusti jalas
  •  ei lasknud pissi ja kakahaisu kohe levima 
  •  neil on mõnusalt lihtne disain
  •  imavus on väga hea 
  •  ning mulle meeldib nende lõhn 

Kommentaarid