Otse põhisisu juurde

Me osaleme taas Eesti Blogiauhindadel

 Kes meid instagramis ja facebookis jälgivad, need juba teavad, et me osaleme ka see aasta Eesti Blogiauhindadel. Kuna eelmine aasta läks meil täitsa hästi ning ma olen siiani niiiiii tänulik, et te meie poolt hääletasite, siis ma väga väga loodan, et ka see aasta saame me teie hääled, armsad sõbrad :)  Mina andsin ka oma hääled juba ära ning tänavu aasta ma teadsin juba enne hääletuse algust, kes minu hääled saavad.

 Möödunud aastal ma kahjuks kohale minna ei saanud ning sellepärast on meel siiani natukene kurb, kuid kui ma just 16. juunil sünnitamas ei ole, siis tahaks end sinna ikka kohale vedada ning nautida seda toredat üritust. Kui kõik plaanipäraselt läheb, siis see aasta läheme Härraga kahekesi sinna, sest lõpurasedana ma päris üksinda ei julgekski enam minna.

 Kui ka teie soovite hääletada, siis meie ootame hääli PERE - JA BEEBIBLOGIDE kategoorias ning kui kuskil mujal kategoorias häält ei oska anda, ei ole üldse hullu, hääl läheb ka siis kirja, kui valid vaid ühes kategoorias.
Hääletada saab SIIN

 Ma tegelikult olen täiega elevil EBA pärast ning ma tean, et paljud väldivad seda, kuid mina tunnen, et see on tegelikult üks tore üritus, kuhu aastas korra minna ning vaadata üle ka teised blogijad ning tunda, et korraldajad on taas andnud endast parima, et kõik kes kohale tulevad, saavad seda õhtut ning üritust nautida :) Eriti tore on seda üritust praegu, põhimõtteliselt lõpurasedana oodata, sest olgem ausad, ega ma ei julge tegelikult väga kuskile üritustele minna, sest kunagi ei tea, millal ma sünnitama peaksin hakkama. 

Kommentaarid