Otse põhisisu juurde

Oh märts - see sünnipäevade kuu

Juba ongi veebruar läbi ja ma olen nii pagana vähe siia jõudnud. Suur osa veebruarist on kulunud Liisu ja Jaani sünnipäeva planeerides, samuti ka Härra sünnipäeva peale mõeldes.

Liisu ja Jaani sünnipäeva peame ka seekord taas mängutoas, sest nii on minu jaoks palju palju lihtsam ja ma ei pea oma pead nii palju vaevama, et kuidas kodu kaunistada jne. See aasta pakums tordi asemel hoopis jäätist, sest selle ma olen suutnud 4 aastaga ära õppida, et ükskõik mis olukord on, lastele läheb jäätis alati peale, kook on aga küsitav.

Härra aga unistab mõnest mugavast ja heast nutikellast, aga ma ei ole suutnud veel seda täitsa õiget välja valida. Mulle väga meeldivad Garmini kellad ning talle endale ka, aga no nende seast tuleb see üks ja õige välja valida, aga ikkagi on see valik liiiiiga suur.

Üldse ma mõtlen selle märtsi peale ja lihtsalt hoian peast kinni, sest meil on peres sünnipäev sünnipäeva otsa - lausa 6 inimesel on sünnipäev! Kõigile tuleb ju miski kingitus ka välja mõelda, aga ausalt, mu aju enam ei toimi. Õnneks kaksikutele on sünnipäeva kingid juba ostetud- Liisu unistab suurest nukumajast ning Jaan tahtis endale saada uut parkimismaja, seega nendega läks kergelt :)

Samas on see märts ka hea, sest siis on meil veel ainult aprill ja natukene mai kuud vaja mööda saata ning me saame terve perega sooja - on väärt ootamist!

Kommentaarid